Kontakt os

Find tømrer/snedker

Find din tømrer eller snedker under vores liste forneden

BYSTRUP TOTALBYG APS

Niels H. Bystrup
Gotlandsvej 8
5700 Svendborg

​Telefon: 62 20 65 00
Mobil: 21 62 65 60
E-mail: nh@bystruptotalbyg.dk
Hjemmeside: https://www.bystrupcnc.dk/

Det er den faglige passion, der driver os

​I maskinsnedkeriet finder du Jens Viggo Jørgensen, tømrer- og snedkersvend og Niels Henning Bystrup, indehaver. Vi er passionerede ”træarbejdere”, der elsker specielle udfordringer og som hele tiden søger den tilfredsstillelse, det er at levere et stykke kvalitetsarbejde. Det kan være møbler, inventar, bygningselementer, dekoelementer og profilhøvlet træ, eller at du skal have renoveret din bolig, bygget om, bygget nyt eller bygget til, nyt tag på boligen eller det kan være noget helt andet, vi endnu ikke har tænkt på.

​Vi er i besiddelse af passion for vores job og har de maskiner, der skal til for at løse din opgave, og vi ved hvordan materialerne skal håndteres for at give et optimale resultat.


Virksomheden er 13 år gammel, og vi er velkonsoliderede, så du også på den front trygt kan henvende dig til os.

null

G.K. KAYSEN​

Ørbækvej 113,
5700 Svendborg

​Telefon: 62 21 08 62
E-mail: post@kaysen.dk
Hjemmeside: https://www.kaysen.dk/​

En familieejet virksomhed

GK Kaysen er en personlig ejet virksomhed beliggende i Svendborg, der blev grundlagt af Gunner Kaysen i 1975. Firmaet drives og ejes i dag af sønnen Kenneth Kaysen, som har ejet firmaet siden 1999.

​Håndværkstraditioner og kundetilfredshed

Firmaets værdier er fundamenteret på det traditionsrige håndværksfag kombineret med høje krav til kvalitet og kreative løsninger. Målsætningen er tilfredse kunder – hver gang. Alle i firmaet arbejder efter samme værdier og mål, hvilket sikrer en ensartet og stabil kvalitet.

​Takket være tilfredse kunder og gode medarbejdere har GK Kaysen formået at opnå en stabil vækst i de snart 40 år, vi har været på markedet. Og denne positive udvikling forventer vi at fortsætte fremover.

​Den flade virksomhedsstruktur og veltilrettelagte arbejdsfordeling betyder, at GK Kaysen er en fleksibel og forandringsparat virksomhed med mere end 45 ansvarsfulde og selvstændige medarbejdere.

​Med venlig hilsen

Kenneth Kaysen

null

JENS RAVNHOLT APS

Jens Ravnholt
Smedegårdsvej 9,
5771 Stenstrup

Telefon: 60 84 96 86
Mobil: 21 62 65 60
E-mail: mail@thuroe-toemrer.dk
Hjemmeside: http://www.thuroe-toemrer.dk/​

KIRKEBY TØMRER

Rødmevej 62 A,
5762 Vester Skerninge

Telefon: 51 32 89 90
Mobil: 28 70 84 16
E-mail: brian@kirkeby-tomrer.dk
Hjemmeside: http://www.kirkebytømrer.dk/​

null

Sydfyns Byggefirma ApS

Færgegårdsvej 45
5700 Svendborg

​Telefon: 42 42 66 66
Mobil: 42 42 66 77
E-mail: chris@sydfynsbyggefirma.dk
Hjemmeside: http://www.sydfynsbyggefirma.dk​

null

SYDFYNSK HÅNDVÆRK A/S

Ryttermarken 29
5700 Svendborg

Telefon: 62 21 96 00
Mobil: 21 27 92 37
E-mail: salg@sydfynskhaandvaerk.dk
Hjemmeside: https://www.sydfynskhaandvaerk.dk/​

Sydfynsk Håndværk A/S tilbyder rådgivning, tømrer-arbejde og totalentrepriser. Vi har over 25 års erfaring med spændende bolig- og bygge-projekter på Sydfyn. Som samarbejdspartner garanterer vi den gode kvalitet og den individuelle løsning.

​Sydfynsk Håndværk A/S er den kræsne bygherres totalleverandør. Vi bygger drømme. Vi har god æstetisk fornemmelse og indsigt i byggeriets funktion, muligheder og gennemførelse på alle planer. Med det faglige udgangspunkt indenfor tømrerarbejde og stråtag, og over 29 års erfaring med spændende bolig- og erhvervsprojekter på Sydfyn, står vi inde for stor faglighed og en meget høj kvalitet.

​Vi sikrer det gode resultat og at byggeprocessen huskes som en positiv oplevelse.

​Vi har god æstetisk fornemmelse og indsigt i byggeriets funktion, muligheder og gennemførelse på alle planer. Vi servicerer alle slags kunder med forskellige typer huse, men har siden virksomhedens opstart også specialiseret os i ældre danske bondehuse og bindingsværk.

null

TØMRERMESTER ERIK HANSEN

Bjerrebyvej 96, Tåsinge
5700 Svendborg

Telefon: 62 54 10 44
Mobil: 40 58 10 43
E-mail: erik-hansen@sol.dk

TØMRERMESTER PER BIHL

Tømrermester Per Bihl ApS
Lillevang 5
5700 Svendborg

Mobil: 25 37 32 52
E-mail: pb@perbihl.dk
Hjemmeside: https://www.perbihl.dk/

null

TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET CARSTEN KNUDSEN A/S

Ryttervej 8,
5700 Svendborg

Telefon: 62 80 01 45
E-mail: mail@carsten-knudsen.dk
Hjemmeside: http://www.carsten-knudsen.dk/​

​Profil

​Koncernen Carsten Knudsen A/S er et af områdets største og mest velanskrevne Tømrer- og snedkerfirmaer med stærke traditioner og værdier der i dag beskæftiger ca. 70 mand.​

 

​Den daglige ledelse varetages af
​Direktør og Tømrermester Carsten Knudsen
Entreprisechef og Partner Martin Harboe
Projektchef og Partner Troels Brunholm

 

​Firmaets opgaver
”Vi udfører alle typer projekter”

Vi beskæftiger os med alt indenfor renovering, reparation, vedligeholdelse, om- og tilbygning, nybyggeri i såvel fag- som hoved- og totalentrepriser. Vi har en bred erfaring med opgaver i det private hjem og en stor erfaring med byggeri af kontorlokaler, butikslokaler, erhverv samt institutioner, kommunale instanser og boligforeninger.

​CARSTEN KNUDSEN A/S råder over en entrepriseafdeling med ca. 50 medarbejdere, der alle sammen har det tilfælles, at de sætter den faglige stolthed og det gode håndværk først, når de løser projekter. Derudover har vi en kreativ og specialiseret serviceafdeling bestående af 10 medarbejdere, der hovedsageligt udfører reparationsopgaver og serviceopgaver for erhvervskunder, forsikringsselskaber, boligforeninger og private. Kontoret består ligeledes af et stærkt kompetent team på 12 medarbejdere – heriblandt vores beregnere, byggeledere, byggetekniker, bogholder. Tilsammen får alle vores fantastiske medarbejdere på tværs af afdelinger hverdagen til at køre med det drive og den kvalitetsforståelse, som vi er kendt for.

​​CARSTEN KNUDSEN A/S har gennem årene haft en enorm berøringsflade af forskellige samarbejdspartnere og forskellige projekter. Vores mål er altid at et projekt forløber til alles tilfredshed, og leveres i bedste kvalitet og indenfor de aftalte tidsrammer.

null

TØMRERMESTER C.L.C CLAUS LÆGSGÅRD

Skyttevej 60,
5700 Svendborg

Telefon: 62 21 40 79
Mobil: 23 30 10 79
E-mail: claus@clc-fyn.dk
Hjemmeside: http://www.clc-fyn.dk/​

Tømrer og glarmesterfirmaet CLC blev etableret i 1998 af Claus Lægsgaard.

​Vi tilbyder alle former for tømrer- snedker og glarmesteropgaver samt asfalt arbejde.

​Vi udfører i hverdagen arbejde for bl.a. private, erhverv, boligforeninger, forsikringsselskaber, kirker, offentlige institutioner m.m.

​Vi har valgt at holde til i Svendborg på Skyttevej 60. Her har vi vores værksted, tilbyder desuden alle former for snedker- og glarmesteropgaver.

Vi er desuden Monier Certificeret Tagpartner, din garanti for udførelse af kvalitetsarbejde i forbindelse med nyt tag eller tagrenoveringer.

I 2004 tilkøbte vi en asfalt- og entreprenørafdeling, og kan derfor tilbyde asfalt arbejde, se meget mere om hvad vi kan tilbyde på vores hjemmeside.

I 2009 tilkøbte vi en af byens ældste Glarmesterforretninger, LH-glas, og tilbyder derfor alle former for Glarmesteropgaver. Ingen kunde er for stor eller for lille, vi behandler alle kunder med respekt og service. Hos os er alle kunder i fokus – her er ingen opgave for stor og ingen er for lille.

null

MADS RASMUSSEN

Ellerup Bygade 15,
5892 Gudbjerg

Telefon: 20 33 39 61
E-mail: ellerup.toemrerforretning@mail.dk

KENNETH

Agerskiftet 10,
5881 Skårup

Telefon: 20 76 98 31
E-mail: ken@k-k-nielsen.dk