Associerede medlemmer

DAVIDSENS TØMMERHANDEL A/S

Grønnemosevej 26,
5700 Svendborg

​Firmanummer: 7412 8010
Hjemmeside: www.davidsens.as

Landsdækkende tømmerhandel med lokal forankring

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet handelsvirksomhed med hovedkontor i Kolding. Vi tilbyder en bred vifte af produkter inden for trælast og byggeri, både i din lokale Davidsen butik, eller i vores webshop.

Siden etableringen i 1944 har vi udviklet os til at være blandt landets største leverandører til byggeriet med mere end 1.000 ansatte. Vores landsdækkende distributionscentre arbejder 24 timer i døgnet for at sikre dig rettidige og hurtige leverancer.

Kunden i centrum

Vi har rødder i det sønderjyske, hvor du bl.a. finder en lang række af vores afdelinger. Vi ønsker at være tæt på vores kunder, og vi åbner derfor løbende nye – rundt i Danmark.

Vi er kendt som en troværdig og seriøs samarbejdspartner for vores professionelle kunder. Solidt købmandskab, ydmyghed og respekt, skal til enhver tid gennemsyre relationen til vores kunder. Derfor er rådgivning, de tætte relationer og ordholdenhed vigtige elementer i vores dagligdag.

STARK JS

Odensevej 116,
5700 Svendborg

Tel. 62 21 24 28
Hjemmeside: www.stark.dk

STARK JS

Schnorhrvej 40
5900 Rudkøbing

Tel. 62 51 11 45
Hjemmeside: www.stark.dk

STARK JS

Industrivej 5
5900 Marstal

Tel. 62 53 11 21
Hjemmeside: www.stark.dk

DIN LOKALE SAMARBEJDSPARTNER

STARK er stærkt repræsenteret i det sydfynske med afdelinger i Svendborg, på Langeland og Ærø.

Vi er over 100 kompetente medarbejdere på Sydfyn, der står sammen om at være totalleverandør til dit byggeprojekt – stort
som småt, og vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse, da vi ønsker at være din foretrukne byggepartner.

Hvad kan vi gøre for dig?

Det er ambitionen hos STARK JS Svendborg, at vi vil være en del af den professionelle håndværkers værdikæde, og vi er parate til at tage vores del af ansvaret for, at kundernes hverdag på bygge- pladserne rundt omkring fungerer så effektivt som muligt.

Det vil vi gøre ved at sikre, at håndværkeren kan få de rigtige varer til rette tid, kvalitet og pris.

Vi lægger vægt på at være behjælpelige med materialer til alle faser i byggeriet lige fra træ, mursten, belægning, søm, skruer, værktøj til erhvervsbeklædning uanset om opgaven ligger hos entreprenøren, anlægsgartneren, murer- eller tømrermesteren.

Også til ”gør-det-selv manden” har vi et stort udvalg.

Vi står også klar i vores forretninger til at gøre dit projekt bæredygtigt. Bliv guidet til det miljøvenlige valg.

Vores velfungerende logikstikcenter med 8 lastbiler med kranaflæsning servicerer hele Fyn, dermed kan vi hurtigt levere de produkter, kunderne efterspørger.

Når du handler hos STARK JS Svendborg, bakker du ikke bare op om en lokal virksomhed og arbejdsplads, du sikrer dig også altid faglig ekspertise, god service og inspiration samt at gøre en god handel.