Entreprenør

Find en entreprenør

Find din entreprenør under vores liste forneden.

G.K. KAYSEN A/S

G.K. KAYSEN​ A/S

Ørbækvej 113,
5700 Svendborg

​Telefon: 62 21 08 62
E-mail: post@kaysen.dk
Hjemmeside: https://www.kaysen.dk/​

En familieejet virksomhed

GK Kaysen er en personlig ejet virksomhed beliggende i Svendborg, der blev grundlagt af Gunner Kaysen i 1975. Firmaet drives og ejes i dag af sønnen Kenneth Kaysen, som har ejet firmaet siden 1999.

​Håndværkstraditioner og kundetilfredshed

Firmaets værdier er fundamenteret på det traditionsrige håndværksfag kombineret med høje krav til kvalitet og kreative løsninger. Målsætningen er tilfredse kunder – hver gang. Alle i firmaet arbejder efter samme værdier og mål, hvilket sikrer en ensartet og stabil kvalitet.

​Takket være tilfredse kunder og gode medarbejdere har GK Kaysen formået at opnå en stabil vækst i de snart 40 år, vi har været på markedet. Og denne positive udvikling forventer vi at fortsætte fremover.

​Den flade virksomhedsstruktur og veltilrettelagte arbejdsfordeling betyder, at GK Kaysen er en fleksibel og forandringsparat virksomhed med mere end 45 ansvarsfulde og selvstændige medarbejdere.

​Med venlig hilsen

Kenneth Kaysen

Jellebo ApS

Jellebo ApS

Hans Ove Jelle

Rytterhaven 24,
5700 Svendborg

Telefon: 62 21 27 90
Mobil: 20 45 64 89
E-mail: jelle@jellebo.dk
Hjemmeside: https://www.jellebo.dk/

Vi udlejer alle former for maskiner til såvel erhverv som private

Til industrien udlejer vi blandt andet saxlifte, bomlifte og speciallifte, såvel eldrevne som med dieselmotor gulvvaskerer og meget andet.

Til anlægs entreprenører har vi gravemaskiner fra 1 til 14 tons med meget forskelligt udstyr f. eks rotortilt – microdigger – sortergrab i flere størelser – mange specialskovle – vacum løftere – ring og spørg, vi har en løsning. Læssemaskiner fra 1 til 6 tons – diverse dumpere og meget andet.

Til anlægsgartnere / brolæggere har vi alt i havegrej / fliseværktøj / løftere / vogne – kantstenstænger.

Vi servicerer også murere – tømrere – malere og alle former fort håndværk med både stor og små maskiner – For eksempel: Boltepistol – Kerneboremaskiner / boremaskiner til alle former for materialer – vi har medvirket ved boring i en kirkemur hvor der var behov for at bore 4 mtr gennem en væg, det kan vi også klare.
Alle former for stot og småt værktøj / maskiner.

Vi har også: Skurvogne, kontorvogne, badmobiler, toiletvogne og beboelsesvogne.

Ring og spørg.

Muehlhan Stillads

Muehlhan Stillads

Trappehavevej 5A,
5700 Svendborg

Telefon: 70 70 77 50
Fax: 66 13 30 08
E-mail: farshoej@muehlhan.com
Hjemmeside: Muehlhan.dk

Muehlhan stillads er en af provinsens førende stilladsforretninger med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vore afdelingers geografiske placering gør, at vi er i stand til at dække hele Danmark, ved løsning af stilladsopgaver.

​Muehlhan stillads beskæftiger ca. 70 medarbejdere på landsplan, hvilket gør, at vi er i stand til at udvise stor fleksibilitet og løse selv store opgaver til den aftalte tid. Alle montører bliver løbende videreuddannet i henhold til personlige uddannelsesplaner, der er udarbejdet for samtlige medarbejdere i virksomheden og jvf. den af DI Byggeri, Stilladssektionen udarbejdede uddannelse.

​Vi er kendt for at overholde gældende tidsplaner og indgåede aftaler samt levere stilladser der altid opfylder gældende lovkrav og vore kunders krav til lønsomhed og brug.

Muehlhan stillads er Arbejdsmiljøcertificeret og samarbejder med flere større virksomheder hvilket gør, at vi som en naturlig del af vores arbejde, arbejder efter gældende arbejdsmiljølovgivning og løbende arbejder på at fremme sikkerheden og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

Muehlhan stillads har siden 2013 være arbejdsmiljøcertificeret i henhold til standard: DS/OHSAS 18001:2008 og Arbejdstilsynets bek.nr. 1191 af 09/10/2013. Vi er tillige certificeret i henhold til Stilladssektionens certificeringskrav for stillads gennem DNV-GL.

Svendborg Fuger ApS

Svendborg Fuger ApS

v. Ole Skærsholm

Hundstrupvej 24,
5771 Stenstrup

Telefon: 62 26 16 62
Mobil: 24 60 97 62
CVR: 40539239

E-mail: post@svendborgfuger.dk
Hjemmeside: https://www.svendborgfuger.dk/

Firmaet har over 30 års erfaring indenfor byggebranchen, og mere end 15 års erfaring som fugemontør.

Vores medarbejdere er tømreruddannede så vi er sikre på at de har den fornødne faglige indsigt i byggerierne som vi udfører.

Medarbejderne er uddannet i samarbejde med DI Byggeri og FSO.

Vi bruger miljørigtige materialer, så der ikke bliver dårligt indeklima ved indvendig arbejde.

Vores kunder er både private og erhvervskunder.

Vi er omfattet af Byg Garantiordningen og Fugebranchens garantiordning.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S

Tømrer- og Snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S

Ryttervej 8,
5700 Svendborg

Telefon: 62 80 01 45
E-mail: mail@carsten-knudsen.dk
Hjemmeside: http://www.carsten-knudsen.dk/

Profil

​Koncernen Carsten Knudsen A/S er et af områdets største og mest velanskrevne Tømrer- og snedkerfirmaer med stærke traditioner og værdier der i dag beskæftiger ca. 70 mand.​

​Den daglige ledelse varetages af

​Direktør og Tømrermester Carsten Knudsen
Entreprisechef og Partner Martin Harboe
Projektchef og Partner Troels Brunholm

Firmaets opgaver
”Vi udfører alle typer projekter”

Vi beskæftiger os med alt indenfor renovering, reparation, vedligeholdelse, om- og tilbygning, nybyggeri i såvel fag- som hoved- og totalentrepriser. Vi har en bred erfaring med opgaver i det private hjem og en stor erfaring med byggeri af kontorlokaler, butikslokaler, erhverv samt institutioner, kommunale instanser og boligforeninger.

​CARSTEN KNUDSEN A/S råder over en entrepriseafdeling med ca. 50 medarbejdere, der alle sammen har det tilfælles, at de sætter den faglige stolthed og det gode håndværk først, når de løser projekter. Derudover har vi en kreativ og specialiseret serviceafdeling bestående af 10 medarbejdere, der hovedsageligt udfører reparationsopgaver og serviceopgaver for erhvervskunder, forsikringsselskaber, boligforeninger og private. Kontoret består ligeledes af et stærkt kompetent team på 12 medarbejdere – heriblandt vores beregnere, byggeledere, byggetekniker, bogholder. Tilsammen får alle vores fantastiske medarbejdere på tværs af afdelinger hverdagen til at køre med det drive og den kvalitetsforståelse, som vi er kendt for.

​​CARSTEN KNUDSEN A/S har gennem årene haft en enorm berøringsflade af forskellige samarbejdspartnere og forskellige projekter. Vores mål er altid at et projekt forløber til alles tilfredshed, og leveres i bedste kvalitet og indenfor de aftalte tidsrammer.

Torneløkke ApS

Torneløkke ApS

Sundbrovej 39,
5700 Svendborg

Telefon: 40 28 18 11
E-mail: jp@torneloekke.dk
Hjemmeside: https://torneloekke.dk/

Kontakt Dansk Byggeri Sydfyn

Har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os

Finder du ikke nok informationer om dine spørgsmål her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon (+45) 23 36 22 35 eller send en mail til info@danskbyggerisydfyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.